Slide_WienVliegen_wandzagen

Gespecialiseerd in het uitzagen van alle voorkomende uitsparingen zoals o.a. raam- en deur uitsparingen, leidingwerk doorvoeringen als mede het uitzagen van volledige wanden.

Wien Vliegen betonboor en zaagtechniek is ook gespecialiseerd in vloerzagen en wandzagen. Wij zagen zowel horizontaal, verticaal of diagonaal in wanden en vloeren van alle soorten materialen. Met uiteenlopende zaagdieptes voor b.v. uitsparingen van kozijnen, ramen, deuren en beluchtingskanalen. Wij nemen zowel grote als kleine opdrachten aan en zorgen voor een snelle en precieze uitvoering van de te verrichten opdracht tegen zeer interessante prijzen. Met ons hoogwaardig materiaal is geen klus te zwaar. Ook de moeilijkste opdrachten kan Wien Vliegen betonboor en zaagtechniek voor u verzorgen.

Wilt u meer weten over onze diensten of prijzen? Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mail ons dan, wij laten u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toekomen. Waarom u zou kiezen voor Wien Vliegen??? Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Projecten fotoalbum

Project: Verbouwing Kiosk Venlo

Project: Verbouwing Kiosk Venlo "vervolg"

Project: Uitzagen Stalraampjes in keuken

Project: Uitzagen Stalraampjes in keuken "vervolg"

Project: Verwijderen balkon

Project: Rolstoellift en doorgang

Project: Rolstoellift en doorgang

Project: Rolstoellift en doorgang

Project: Vergroten bestaande Pui

VIDEO: Verbreden bestaande Pui

Project:

Project:

Project:

Project:

Project:

Project: